Porno,sexy priče

  rujan, 2004  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
To je ono što zaokuplja 24/7:))

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

14.09.2004., utorak

Težak dan na poslu

Toga sam dana s posla došla prilično kasno; bilo je već skoro sedam sati. Neki dani kao da nemaju kraja Kada sam otključala vrata, čula sam kako Danijel priča s nekim muškarcem u dnevnom boravku. Otišla sam u spavaću sobu, bacila štikle sa svojih već pomalo nateklih nogu i sjela na krevet. Pustila sam cipele da ostanu u samom kutu sobe, bila sam preumorna da ih stavim gdje im je mjesto. Jedva sam čekala izaći iz svoje “poslovna žena” odjeće, otići pod tuš pa staviti na sebe nešto puno udobnije.
Kada sam ušla u dnevni boravak ugledala sam kako Danijel i njegov stari prijatelj Zlatko igraju video igrice. Jedva su primijetili moj ulazak, totalno su zaneseno (zaključujući po nesnosnom zvuku) igrali neku video igricu s automobilima i doslovno se gibali kao da zaista ulaze u zavoje. Klasičan nered; par limenki pive, pune pepeljare i zagušljiv zrak, opet, bila sam preumorna za neku lakšu svađu, pogotovo pred još jednom osobom.
Prišla sam Danijelu i ovlaš ga poljubila u obraz; “Bog”, čak je i moj glas zvučao umorno. Danijel me pogledao i prema njegovom pomalo zabrinutom pogledu zaključila sam da izgledam užasno.
“Zlatko je došao prije sat vremena do nas, traži revanš za prošlotjedni poraz; donio je pizze sa sobom. Ako si gladna možeš je zagrijati u mikrovalnoj…”veselo je pričao moj “obazrivi” mužić. Prošla sam rukom kroz njegovu gustu kosu i nasmiješila se Zlatku: “Ne hvala, jela sam na poslu.”, okrenula sam i krenula iz dnevnog boravka;
“Mrtva sam, idem pod tuš, a vi dečki nastavite s trkom…”
Vrući tuš me polako vraćao u život. Dok sam se polagano tuširala i osjećala kako mi se mišići opuštaju bilo mi je žao što je Zlatko došao…da nije bilo njega pozvala bih Danijela pod tuš, to bi mi sigurno istjeralo sav umor. S druge strane….Danijel i ja bi tokom seksa često igrali igricu; dok bi bila pod njim, dok bi me guzio ili dok bi ja bila gore i plesala po njegovom kurcu, pitao bi me: “Evo, pozvao sam i jednog prijatelja da nam se priključi, da me malo zamijeni, tu je u susjednoj sobi, što kažeš?”
To bi me uvijek dodatno popalilo i brzo bih svršila zamišljajući dva kurca u sebi, izmiješane ruke koje mi mijese sise i guzu i njihovu spermu koja štrca u mene i po meni.
Često bi nabrajao svoje prijatelje, susjede ili ljude s mojeg ili njegovog posla, ja sam većinu odbijala, ali kada smo došli do Zlatka, odgovarala sam jednim “Mmmm, da, može.”, očito niti mom mužu nije smetala slika kako me jebe njegov najbolji prijatelj, inače Zlatko je bio vrlo zgodan muškarac, crnomanjast, ne pretjerano visok, ali skladno građen, intenzivnih plavih očiju i s vrlo jebozovnim osmijehom. Ipak, bez obzira na naše igrice, nikada nismo te maštarije pretvorili u stvarnost.
Dok su mi tako misli bludjele na sve strane, zatvorila sam vodu i izašla iz tuš-kabine.
Sušila sam se ručnikom te pokušala izbaciti misli o dva muškarca iz glave, tko zna da li bih uopće imala hrabrosti u stvarnosti probati tako nešto, možda mi se ne bi svidjelo.
Više nisam bila umorna, nego više onako lijena…obukla sam donji dio trenerke i široku majicu.
Ponovno sam ušla u sobu, sjela na kauč i odgledala kraj njihove trke, Danijel je očito opet pobijedio. Kada su napokon završili, Danijel mi je sav ozaren zbog pobjede prišao iza leđa, pomaknuo mi kosu i nježno počeo masirati vrat; “Težak dan na poslu ljubavi?”….”Hmmm”, uzdahnula sam, taj zvuk je bio i poticaj njemu da nastavi s masažom, sve sam se više opuštala.
Danijel je nastavio s masažom, podignuo mi je majicu i počeo mi lagano prelaziti rukama po leđima i kičmi, za trenutak mi je bilo malo neugodno jer se zbog široke majice mogao vidjeti dobar dio mojih grudi, vidjela sam da je i Zlatko odmah počeo baš tamo pogledavati. U stvari i nije me bilo toliko briga, bilo mi je ugodno, Danijel me je sve više opuštao, bila sam u svom stanu i sa zajedničkim prijateljem, zašto bih se sada morala početi stidjeti kao kakva curica.
“Jednu stvar moramo raščistiti.”, čula sam Danijelov glas iza sebe, “Zlatko se uvijek hvali kako nema boljeg masera od njega, ja mislim da sam ja bolji, bilo bi dobro da nam budeš model i sudac.”
Ne znam,valjda su dečki jos uvijek bili pod adrenalinom video igrica , sada je sve postalo stvar takmičenja i prestiža između dva mužjaka. Pogledala sam Zlatka ravno u oči pa rekla: “Imaš li kakvu specijalnost?”, to je jednostavno izletjelo iz mene, sama sam se čudila ovakvoj svojoj izravnosti.
Zlatko je sjeo bliže meni, gledajući me ravno u oči i stavio moja bosa stopala sebi u krilo.
“Počeo bih s tvojim stopalima.”, rekao je i lagano me počeo masirati oko gležnjeva.
“Evo, pokazat ću ti kako.”. Jedno sam vrijeme gledala kako mi Zlatko masira stopala, zatim sam zatvorila oči i prepustila se užitku. Bilo je odlično, Zlatko je znao kako se to radi, pritisci njegovih prstiju su znali kada treba pritisnuti jače, a kada onako nježnije. Polako, njegove su se ruke počela pomicati s mojih stopala prema koljenima. Odjednom sam osjetila da su se moji osjećaji promijenili od osjećaja ugode do laganog uzbuđenja.
Danijel je nastavio s masiranjem mog vrata, sada sam legla na kauč. S vrata je prešao na moju kosu, obožavala sam kako mi prstima prelazi po njoj i kroz nju.
Danijel me je počeo ljubiti kratkim, slatkim poljupcima po licu. Najzad je pronašao moja usta i naši jezici su brzo pronašli zajednički ritam. Podigla sam ruke, uhvatila svog muža za glavu i približila ga sebi, htjela sam još malo žešće poljubce.
Promrmljala sam od zadovoljstva kada je provukao ruku ispod moje majice i počeo mi mijesiti sisu, kako nisam imala grudnjak, moje ukrućene bradavice su se jasno isticale kroz majicu.
“Prekrasna si ljubavi.”, Danijel je imao onaj glas koji sam dobro poznavala, glas koji se javlja kada je totalno uzbuđen..sada su obje njegove ruke mijesile moje sise.
“Da li bi voljela pokazati Zlatku svoje prekrasne sise?”. To me šokiralo.
Potpuno sam zaboravila na Zlatka, koji je i dalje masirao moje noge. Sada su se naše oči susrele dok je Danijel bez mog potvrdnog odgovora počeo dizati moju majicu.
Nisam imala snage, a niti volje nešto reći, prepustila sam se instinktima koji su mi davali signal da je ovo što radim ispravno.
Kada se majica podigla i kada su bljesnule moje poveće grudi, Zlatkov pogled je skrenuo s mojih očiju na njih. Podigla sam ruke i majica je nestala, kada sam vidjela Zlatkov pohotan pogled koji je kružio po meni znala sam da je moj razum ostao u zapećku i ostala je gola strast.
Danijelove ruke su se vratile na moje sise, nagnuo se preko i počeo sisati čas jednu, čas drugu bradavicu. Istovremeno, Zlatko je u jednom potezu skinuo moje hlače i lagano mi raširio noge. Laganim, kratkim poljupcima se kretao prema gore. Vrlo brzo je došao do mojih gaćica koje su bile već vidljivo natopljene, bila sam napaljena kao nikada do tada.
“Hajde skini joj gaćice, vidiš da je spremna, želiš li pokazati Zlatku svoju predivnu pičkicu?” Moj odgovor je bio samo jedan polujecaj dok su gaćice letjele u kut sobe, a Zlatko mi je još više raširio noge.
Sada su obojica malo zastala da bi bacila pogled na moju raširenu, mokru pičkicu.
Brzo su se vratili poslu, Danijel je nastavio grickati moje bradavice i mijesiti mi sise, a Zlatko me lagano prstima počeo širiti.
Počela sam se gubiti, uhvatila sam Danijela za vrat i pogledala ga u oči, tražeći u njima potvrdu da je ovo što radimo u redu, dobila sam odgovor: “Da li si spremna na jedno dugo lizanje a zatim izjebana od dva kurca istovremeno?”
Nisam ništa odgovorila, samo sam ga i dalje netremice gledala u oči, pomalo uplašena svojih osjećaja, ali bila sam više napaljena nego uplašena, tako da sam jednom za svagda odbacila takve misli.
Pogotovo sam ih odbacila kada je Zlatkov jezik spuznuo u moju vlažnu mačkicu i počeo ulaziti i kružiti u jakom ritmu. Podvukao je ruke ispod moje guze, malo je podignuo tako da ima još bolju kontrolu ulaska.”Ooooh, da, da, to mi radi.”, brzo sam shvatila da to ja govorim;” Nemoj stati, moliiiim teeee”, shvatila sam da sam pred svršavanjem, tako je i bilo, počela sam se grčiti i svojim bedrima pritiskati Zlatkovu glavu. “Bože”, pomislila sam, “Ovako brzo nikada nisam svršila.”
Dečki su se odmaknuli od mene i njihova je odjeća brzo završila na neurednoj hrpi.
Zatvorila sam oči još uvijek uživajući u laganim trncima svršavanja koji su mi prolazili kroz tijelo. Prva stvar koju sam vidjela kada sam otvorila oči su bila dva nabrekla kurca koja su se njihala par centimetara od moje glave. Odmah sam došla sebi, sjela na kauč, svakoga uhvatila u jednu ruku i počela ih lagano drkati.
Zlatkov kurac je bio malo manji od Danijelovog ali zato dosta deblji i nekako mesnatiji. “Hajde ljubavi, pokaži Zlatku svoje duboko grlo.”, čuo se Danijelov promukli glas. To s dubokim grlom je bila naša interna igrica. Od kada sam počela sa seksom, uvijek sam uživala u pušenju kurčina, to me oduvijek popaljivalo, nije mi trebalo previše druge predigre, dovoljno mi je bilo staviti nabreklo, uzdignuto koplje u usta i odmah sam bila vlažna i spremna. Imala sam razne tehnike pušenja, ali ono što je najviše izluđivalo sve tipove s kojima sam bila je trenutak kada im progutam cijeli kurac, skroz do jaja, uvijek su ispuštali jecaje ugode, čula sam riječi kao. “Ovako mi nikada niti jedna nije popušila..”, ili; “Ludilo, nastavi..”, sve u tom stilu, neki su i odmah svršili, nisu se mogli suzdržati.
Dakle bilo je vrijeme da i Zlatko bude upoznat s dubokim grlom. Prvo sam lagano počela s Danijelom, lagano palucajući jezikom po svoj duzini njegovog kurca, lagano mu oblizala jaja, vratila se na glavić, uvukla ga u usta, nastavila u laganom ritmu s pušenjem i onda sam u tri dublja gutanja stavila cijelog u usta. Čuo se Zlatkov glas: “Jebo te i ja to hoću tako…” Uz glasan “pop” zvuk izvukla sam Danijelov kurac iz usta i počela sa Zlatkom, dala sam mu puni tretman. Jednom sam mu rukom drkala, drugom malo podigla jaja i jezikom kružila ispod njih, vratila se na njegov ogromni glavić, cuclala ga neko vrijeme i onda polako, centimetar po centimetar počela sa uvlačenjem kurca. U sobi se samo čuo zvuk mog pušenja i sve jače Zlatkovo dahtanje.
Napokon sam došla do samog korijena njegove batine. Sada je bio u cijelosti u mojim ustima. Za kraj sam počela brzo pomicati glavu lijevo-desno, znala sam da će ga to dodatno izluditi. Tako je i bilo; “Aaaaa, fantastično, tako, nastavi…”, dok je tako nevezano govorio, navukao mi je glavu skroz do kraja, nos mi je bio pritisnut uz njegov trbuh, nisam više mogla disati, polako sam se počela odmicati i isto tako vaditi njegovu debelu kurčinu van.
“Za ovakvo pušenje zaslužuješ jednu opaku jebačinu.”, govorio je Zlatko.
“Nadam se.”, kratko sam odgovorila i nasmiješila se.
Danijel me je namjestio tako da sam podigla svoju guzu prema Zlatku, o on je otišao iza kauča tako da mu mogu pušiti. Pokazalo se da smo bili prilično sinkronizirani, pogotovo zato što nam je bilo prvi put. Zlatko je odmah ušao u moju mokru pičkicu i počeo sa žestokim pumpanjem, opako i brzo je to radio, baš kako je i obećao. Istovremeno sam obrađivala Danijelovo koplje, pogledala sam ga u oči i vidjela da uživa u pušenju i u cijelom prizoru. Zlatko me čvrsto držao za bokove i nastavio u žestokom ritmu, na kratko bi stao, onda par puta jako ušao do kraja pa onda opet nastavljao brzo, znao je kako se to radi.
Slijedila je promjena, legla sam na kauč, Danijel je stavio moje noge na svoja ramena (moj omiljeni položaj) i polako ga počeo uvlačiti do jaja u moju šumicu, naročito sam voljela kada dođe do kraja i onda par sekundi ostane tako…Zlatko me opkoračio te stavio kurac između mojih sisa, spremno sam ih pritisnula sa strane, tako da mu još više pritišću kurac. Sve je jače dahtao,..počeo je rikati. “Aaaa, svršiti ću evo ga ideeee…mlazovi sperme su počeli lupati po mojem licu, bradi i sisama, još je neko vrijeme nastavio tresti kurac zatvorenih očiju, onda je umorno i bez riječi sjeo na kauč iza moje glave. Počela sam utrljavati obilnu količinu sperme po svojim sisama i trbuhu, sviđalo mi se moje tijelo kada se ovako sjaji, kao namazano nekom specijalnom vrstom ulja, a znala sam da se to sviđa i Danijelu koji je bio na trenutak stao dok je Zlatko svršavao.
Brzo je nastavio, po njegovim brzim ubodima znala sam da se i on približava vrhuncu; ali ja sam bila ipak brža, ljepljivim rukama sam uhvatila svoja bedra još ih više podigla i odjednom me pogodio orgazam sasvim različit od svih prijašnjih, došao je naglo, noge su mi se počele nekontrolirano tresti a trajao je jako dugo.
Izvikivala sam besmislice.”Ajme još traje, nikada neće stati, nikadaaa.”
Sve ovo je bilo previše za Danijela, dok je moj orgazam još uvijek trajao izvukao je kurac i počeo špricati po mom trbuhu. Kada je bio gotov, nagnuo se preko mene, nježno me poljubio u usta pa rekao. “Ovo je bilo ludo, zar ne?”
Samo sam se nasmiješila i osjetila se užasno umorno, ali na onaj popunjeni, odličan način. Još smo se neko vrijeme u tišini odmarali a onda počeli s odijevanjem.
Zlatko je brzo otišao kući s pomalo smetenim smiješkom i ponašanjem.
Te večeri sam zaspala istog časa kada mi je glava dotakla jastuk.
Makar sam probala to izvući iz njih, do dana današnjeg mi ne žele priznati da su sve to bili unaprijed isplanirali. Kunu mi se da nisu, bez obzira na to, poznavajući ih nisam baš u to sigurna, ali ustvari i nije me baš briga, glavno da je sve bio jedan kompletni užitak za sve nas. Jedino što od tog dana zvukovi video igrica kod mene pobuđuju drugačije osjećaje nego prije te večeri.


- 20:05 - Komentari (9) - Isprintaj - #

03.09.2004., petak

LIjek za zaborav

Sunce…uh…sunce i mamurluk zbilja ne idu zajedno.Osjećao sam se užasno, okus u ustima se ne da niti opisati, zujanje u ušima, ukočenost udova i nepoznat prostor.
Misli su mi također bile zbrkane… nečije usne, smijeh i blistavo bijeli zubi, pomalo su mi se vraćale slike prethodne noći. Onda se sve posložilo: Prethodnu noć proveo sam s Natali, pili smo i to žestoko, moje patetične rečenice i samosažaljevanje….moje beskrajne priče o tome kako sam sav u komi od kada me je
Petra napustila. Natali polako pa sve brže guta moj kurac…skidam njezine traperice, njene predivne male I čvrste sise…..svilena pičkica , njen grleni smijeh i hihotanje. Petra me je izbacila iz svog života , bacila u smeće kao poderane hulahopke….iskoristio sam prijateljstvo s Natali i poševili smo se kao dva uspaljena zeca….cijela priča je došla na svoje.
Pub je bio glasan i zakrčen ljudima koji su glasno pričali, pušili i pili pive: “Zar nemaš nekih boljih planova za večeras?”, upitao sam, “Biti ću u redu,ne trebaš se bojati za mene, neću napraviti nikakvu glupost.”
“Ne budi blesav.”, rekla je Natali suosjećajno. Posegnula je preko stola za mojom rukom i ugodno je smjestila u svojoj: “Za to postoje prijatelji.” Natali je malo stala zagledala se u dno puba. “Makar ja možda nisam najbolja osoba s kojom možeš pričati o Petri.”
“Ma sve je u redu.”, hrabro sam rekao; “Ustvari uopće I ne želim pričati o njoj.”
Usprkos mojim plemenitim nastojanjima, prilično sam siguran da smo više od polovice večeri proveli pričajući o Petri. Da budem iskren, ja sam pričao o Petri, a Natali me je pomno slušala. Ne znam ni sam kako je mogla izdržati moja sve pijanija brbljanja o pravoj ljubavi, nevjernim ženama i mojoj nevinosti. Sjećam se da se Natali lagano smješkala, držala me za ruku pomažući mi jahati kroz moju emocionalnu oluju.
Natali je bila zaljubljena u mene već par godina. Ustvari ona je bila sestra mog dobrog prijatelja s faksa.
Moj prijatelj je našao posao u drugom gradu, tako da su prestali moji odlasci kod njega te pričanja s njegovom stidljivom mlađom sestrom. Kada je Natali shvatila da sada kada se njen brat preselio više neću dolaziti na kavu, jedan me je dan posjetila, rasplakala se na ulaznim vratima, priznala da je zaljubljena u mene te brzo pobjegla.
Slušajući je tada, prelijepu djevojku od dvadeset i dvije godine, kako mi se potpuno emocionalno otvara bio je jedan od najljepših stvari koje su mi se dogodile u životu. Znao sam da je trebalo puno hrabrosti da mi to prizna, ali očito ta vrsta zaljubljenosti u mene je bila jaka.
Ništa nisam poduzeo po tom pitanju, ipak je ona bila sestra mog prijatelja, znali smo odlaziti zajedno van i ja sam se prema njoj ponašao kao prema svojoj mlađoj sestri, bilo je puno smijeha, šala, zadirkivanja njenog brata kako Natali stalno priča o meni, njene ljutnje i crvenjenja.
Kada mi je priznala svoju ljubav, rekla je da ništa ne očekuje od mene i da samo želi da ostanemo prijatelji. Brzo sam pristao na takvu opciju, što zbog toga što sam je želio dalje viđati, ipak je to godilo mom egu, što zbog toga što sam htio spriječiti njeno daljnje plakanje. Da, to mi je u potpunosti odgovaralo, samo prijatelji, na kraju krajeva, Natali i nije bila moj tip žene, previše nježna, krhka i gracilna.
Kada sam sreo Petru, Natali je počela lagano nestajati iz fokusa. Nisam je želio potpuno ignorirati, ali nešto slično se ipak dogodilo. Očito nisam bio muškarac koji je sposoban držati u ravnoteži odnos s predivnom ženom poput Petre i družiti se s prijateljevom sestrom. Bez obzira s koliko gorčine i srdžbe mogu govoriti o Petri, jednu stvar moram sam sebi priznati, bila je zapanjujuće lijepa: duge noge, velike i čvrste sise, guza taman po mjeri, more kovrčave smeđe kose. Zaista mi je žao što je nisam uspio nagovoriti da je slikam golu. Mislim da više nikada neću biti s nekom ženom koja će se po izgledu moći mjeriti sa Petrom.
Da, ta predivna žena me je nakon dvije godine hodanja hladno odbacila i počela živjeti s nekim arhitektom.Već sam neko vrijeme sumnjao da ima nekog drugog, znakovi su bili očiti i klasični, ostajanja duže na poslu, sve češći izlasci sa “ prijateljicama”, prekidanje veze kada ja dignem slušalicu. Nisam se baš toliko ponizio da je počnem pratiti (ali mi je i to palo na pamet), ali sam je jednu večer dovoljno iživcirao da mi sve prizna na prilično okrutan način: “Gotovo je, selim se Matku, kada budeš na poslu doći ću po svoje stvari, molim te da mi zato ostaviš ključ. “ I to je bilo to bez ikakvog većeg objašnjenja, bez suza i one priče “kako ćemo ostati prijatelji”, hladno i proračunato, uostalom tako je i najbolje opisati Petru.
Ipak ja nisam bio za nju, bio sam previše običan i jednostavan, ona je željela nešto više, uzbuđujuće i bogatije (i u doslovnom smislu). Dakle, to je to, Petra je otišla i ostavila me jadnog i na rubu živčanog sloma.
Odlučio sam izaći negdje van i muški se napiti. Nisam proveo niti dvadesetak minuta u Pubu kada je Natali došla. Sigurno ju je netko nazvao i javio u kakvom sam stanju.
Uglavnom, poslije moje tirade o Petri, skrenuo sam s teme i počeo pričati o svemu zabavnome što se na faksu događalo njenom bratu i meni. Znam da je te priče čula već tisuću puta, ali valjda je i ona odahnula kada sam prestao pričati o Petri. I dalje je držala svoju ruku u mojoj. U jednom trenutku sam uzeo njene prste i prinio ih svojim usnama. Bilo joj je drago,odmah se to vidjelo.
“Odvest ću te kući”, galantno sam predložio.
“U redu, ali ja ću voziti.”, odlučno je rekla Natali.
Odvezli smo se do njenog stana bez većih incidenata, što mi je tek kasnije dokazalo da Natali nije bila ni približno pijana kao ja.
Kada smo ušli u njen stan brzo sam se svalio na kauč. Nikada nisam bio u njenom stanu, odisao je, ne znam ni sam kako da se bolje izrazim, baš kao Natali. Uredan, ali s milijun malih sitnica koje su davale toplinu tom mjestu. Natali je za vrijeme mojeg razgledavanja stana skuhala i donijela kavu. Bila je odlična, malo sam se pribrao i stvari se nisu više toliko okretale oko mene. Postajao sam sve opušteniji.
Natali je sjela blizu mene na kauču. Pili smo kavu, pričali baš o svim temema na ovom svijetu. Pričala mi je o svom zadnjem dečku, jadnik se bio zaljubio do ušiju u nju (tko zna zašto mi je ta priča bila toliko bliska?) te kako nije mogao prihvatiti činjenicu da je ona prekinula s njim. Prestao sam je slušati, ne zato što su njene priče bile dosadne, nego sam se koncentrirao na njene usne, oči, kosu , osjetio sam da je kemija definitivno počela kolati među nama. Uhvatio sam njenu ruku, malo se igrao s prstima, odmah je prihvatila igricu i nastavila pričati, približio sam joj se još bliže na kauču, naglo je uhvatio za vrat i poljubio, odjednom se nisam mogao zasititi njenih usana, istraživao sam jezikom duboko, ruke su također počele raditi, zajedno smo počeli istraživati jedno drugo. Stvari su se počele ubrzavati, Natali me lagano odgurnula od sebe i počela mi skidati košulju, bacila se na moja prsa i počela me lizati uzduž i poprijeko. Već je krenula prema mojim hlačama i počela ih otkopčavati kada sam je zaustavio: “Ne, najprije ću ja tebe skinuti, bit ću brz, vjeruj mi.” Vidio sam da joj baš i nije drago što sam je prekinuo.
Prvo sam joj skinuo traperice, zatim košulju, ostala je samo u gaćicama i grudnjaku, pridigao sam je, tako da smo stajali pripijeni jedno o drugo, počeo sam je ljubiti po vratu otkopčavajući grudnjak. Njene sise su bile malene, čvrste s velikim bradavicama, stvorene za sisanje, to sam i uradio. Natali se počela izvijati od užitka, trljajući se o mene i moj već napeti kurac.Posjeo sam je na kauč, kleknuo između njenih nogu i skinuo joj minijaturne gaćice. Zaronio sam nos u njene smeđe kovrdže i lagano je počeo prvo ljubiti, a zatim sam smjestio jezik u njenu dlakavicu.
“Uh, koliko sam sanjala o ovome, toliko sam jako htjela biti tvoja.”, pogledi su nam se sreli, smiješila se prema meni. “Stavi i prst, unutra, koliko sam se puta tako igrala i mislila na tebe…”
Rečeno, učinjeno, stavio sam prst u njenu skroz mokru pičkicu pa nastavio lizati . Izvadio sam prst i prinio ga njenim usnama, požudno ga je počela sisati, to me skroz popalilo, počeo sam je brže ubadati jezikom. Natali je u uzbuđenju bila glasna, prozvodila je neke čude visoke tonove, ali to me natjeralo na još žešću jebačinu jezikom.
Natali se prignula uhvatila me za glavu i počela me daviti svojim jezikom, klekla je ispred mene u jednom trzaju mi strgla hlače, izvadila kurac i počela ga gutati. “Oduvijek sam ovo htjela raditi, pušiti tvoju tvrdu kurčinu, kasnije ćeš me dobro izjebati, hoćeš li?”
“Na tvoju zapovijed.”, rekao sam kroz zube. Natali je makla ruku s mog kurca i pušila mi tako da je pomicala glavu u brzom ritmu naprijed-nazad, najviše me popalilo to što me je stalno gledala ravno u oči.
Niti jedna žena s kojom sam bio nije mi pušila tako dobro i pri tom me tako intenzivno gledala u oči, ne ponovljivo. Izvadila je kurac iz usta i igrala se s njim; drkala ga je, pa ga vratila u usta, jezikom prelazila po njegovoj dužini, isplazila je jezik i lupkala kurcem po njemu; cijelo to vrijeme je izvijala tijelo, pomicala bokovima i dirala se po pičkici, sav taj prizor i cijela radnja je bila previše za mene, mislim da bih eksplodirao puno ranije da nisam bio pripit, zaustavio sam je.
“Sada me izjebi, idemo u sobu.”
Poslušno sam krenuo za njom, držeći je za ruku. Sve je na njoj bilo graciozno, mogla je kao prije popušiti mi kurac, govoriti najgore prostote, ali i dalje je zadržavala tu aureolu nevinosti oko sebe.
Legla je na krevet, raširila noge i prstom me pozvala u sebe, jedva sam čekao da zaronim u Natali.
Počeo sam prvo s laganim ubodima, a kasnije ih ubrzavao, Natali je prihvatila sve ritmove mog kurca.
“Znam da si me oduvijek želio.”, govorila je dok se ljuljala u ritmu mojih ubadanja; “Znam, da si me oduvijek htio poševiti.”
“Jesam, oduvijek sam to želio.”, odgovorio sam , zbilja sam to tada i mislio.
“Jebi me jače, nemoj sada odustati.”, vikala je Natali i rukama na mojoj zadnjici još me jače gurala u sebe.
Počeo sam sve jače i žešće ulaziti u nju, znoj se cijedio s mene, nisam mogao još dugo izdržati u takvom suludom tempu. Na moju sreću, Natali je počela svršavati. Njaprije se naglo ukočila, a onda joj se tijelo počelo bacakati, na kraju me je stisla svojim nogama u grču sladostrasti.
“Uf…ovo je bilo dobro, legni, sada ću ja malo tebe poševiti, želiš li to?”
“Da, nabodi se na moj kurac, taaako.”
Bio sam totalno iscrpljen i ovaj položaj mi je u potpunosti odgovarao. Natali je brzo smjestila moju batinu u sebe i počela kružiti bokovima. Svako toliko je zastala i primila ga cijelog u sebe, očito joj je to godilo,
jer se sve češće nabijala na kurac do kraja. Cijelo je vrijeme imala zatvorene oči.
“Tako, sada ću malo ubrzati, brzo ću opet svršiti, da li si i ti blizu?”
“Samo kreni, već ću te sustići negdje usput.”, ne znam da li sam bio u tom času blizu, ali samo znam da mi je sve što mi je Natali radila dizalo uzdrmani ego te da sam se ponovo, nakon ne znam koliko vremena osjećao kao muškarac.
Natali se nasmiješila i počela vožnju, izvila se unatrag, rukama se uhvativši za moje noge i jahala me moćno i jako.
Nakon nekog vremena takvog divljeg jahanja, par puta se nabila na moj kurac tako jako da sam mislio da će mi ga slomiti. Krenula je sa svojim drugim svršavanjem:”Evo ga ide, ide, da, osjećam tvoju kurčinu u sebi, evo gaaaa.” Umirila je tijelo, legla na moja prsa i upitala me: “Što je s tobom? Previše alkohola, a?”
“Bojim se da je tako, ali neće mi trebati još dugo.”
“Nema problema.” Natali je je izvadila kurac iz sebe, premjestila se malo iza, sada je sjedila na mojim bedrima i brzo mi počela drkati kurac. Znala je kako se to radi, dlanom je lagano dodirivala moj sada već super osjetljivi glavić, a drugom rukom brzo povlačila kožicu. Kasnije je premjestila ruku na moja jaja, lagano ih stiskala i mijesila. Osjetio sam da sam pred svršavanjem. Natali je također to primijetila, ubrzala je s drkanjem, namjestila kurac prema svom trbuhu i spremno dočekala mlazove sperme. Kako su dolazili, tako ih je dlanovima utrljavala u svoju kožu. Pošto ni sam više ne pamtim kada sam se zadnji put poševio s Petrom, špricanje nije prestajalo, bilo je to sigurno jedno od najintenzivnijih svršavanja u mom životu. Uskoro se Natali sva sjajila od utrljane sperme. Rasporedila ju je po sisama i trbuhu, odlično je izgledalo. Mislim da sam istog trenutka kada su valovi orgazma prestali tresti moje tijelo zaspao, samo sam osjetio da se Natali ustala, poljubila me u obraz i smjestila se kraj mene.
Sada se vraćamo na početak ove priče. Budim se, u glavi totalno rasulo, Natali spava pored mene, prilično nepoznat stan i sve ostalo što se obično događa nakon noći pijanstva. Podigao sam se u krevetu (ne bez nadčovječanskih napora) te promatrao usnulu Natali. Kosa joj je bila rasuta preko jastuka, bila je čedno prekrivena i imala zamišljen izraz lica. Vjerojatno je baš to bio čas kada je Petra počela lagano blijediti.
Shvatio sam da ima još puno toga što mogu pružiti ostalim ženama ili se možda varam?
Otišao sam u kupaonicu, otuširao se i ponovno se osjećao kao ljudsko biće.
Vratio sam se u krevet, legao i ponovno utonuo u san. Kroz neku maglu sam začuo zvuk tuša i osjetio da se Natali vratila u krevet.
Sljedeće što sam osjetio i vidio je predivna slika: Natali se udobno smjestila između mojih nogu i pušila mi kurac: “Dobro jutro dragi, nadam se da nemaš ništa protiv?”
“Naprotiv, samo nastavi.”rekao sam. Ovaj put je to bila čista strast; gladni jedno drugoga nismo imali vremena za duge predigre. Natali me brzo opkoračila, smjestila kurac u svoju pičku i počela me jahati.
Bilo je brzo, bilo je žestoko, bilo je dobro.
Nismo ništa govorili, čulo se samo naše ubrzano disanje i Natalini kratki, napaljujući jecaji. Ona je brzo došla do vrhunca, par puta se jako nabila skroz do jaja, zaustavila se i širom otvorenih očiju i usta uplovila u orgazam.
Promijenili smo položaj, uspio sam prebaciti Natali ispod sebe bez da vadim kurac.
Gledao sam je u oči navalio bez stanke. Podvukao sam svoje ruke ipod njene guze i pumpao, Natali se držala za bedra i raširila koliko god je mogla. Na kraju sam smjestio njene noge na svoja ramena i lagano ulazio skroz do kraja.
“Svrši u mene, želim te osjetiti skroz i duboko.”
“Evo ga ide…!”; bilo je još bolje nego noćas, izbacivao sam plotune sperme duboko u Natali, a njena pičkica ih je spremno primala. Ostali smo još neko vrijeme zagrljeni, znojni i sretni i zadovoljeni jedno drugim.
Pomalo zbunjeno smo se počeli oblačiti, sve je nekako nestvarno izgledalo, otpratila me do vrata, pozdravili smo se na brzinu a u zraku je ostao čudan nedorečen dojam.
Prošlo je nekoliko dana, Natali nije nazvala, a mene je sprečavao glupi muški ponos.
Ponovno sam otkrio kako sam brzo prebolio Petru. Ono što mi je prije par dana izgledao kao smak svijeta, sada je izblijedilo u slikama mene i Natali. Nije to bila samo ševa, nego osjećaj potpunosti, jednostavno uklapali smo se jedno u drugo na više razina.
Treći dan nisam mogao više izdržati, nazvao sam Natali. Javila se njena telefonska sekretarica i ostavio sam prilično zbrkanu poruku da mi se javi. Sigurno će kada čuje poruku pomisliti da sam kompletni idiot.
Ipak, nazvala je nakon par sati: “Hej, već sam pomislila da si zbrisao u neku daleku zemlju samo da me ne nazoveš, ha ha.”
Njen grleni smijeh je rastopio led nesigurnosti u meni.
I tako… postali smo pravi par, odlazili u kino, na večere, a kasnije još više upoznavali jedno drugo u mom ili njenom stanu. Vrijeme je brzo letjelo, upravo sada se useljavam u Natalin stan. Jedva čekam da raspremim moje stvari.
Jedna pijana i deprimirajuća večer ipak je urodila nečim lijepim i uzbuđujućim. Izgubio sam prijateljicu, ali nije mi žao zbog toga, dobio sam nešto novo i sretan sam zbog toga. Stavio sam svoje stvari u ormar, pogledao u Natali i nasmiješio se, ona mi je uzvratila osmijeh i sve stvari su došle na svoje mjesto.



- 17:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.09.2004., četvrtak

Ostvarene žellje

Cijeli tjedan sam čekao ovaj vikend…vikend ostvarenja mojih najluđih maštarija…no, da krenem ispočetka:
Tomo, Marjan i ja od djetinjstva smo sve stvari radili zajednički…od prvih markiranja još u osnovnoj školi, prvih cigareta pa do toga da nam je njumfer skinula ista cura. Kada smo znali malo popiti, uvijek bi priča došla do toga da bi bilo odlično naći ženu koja bi voljela da je obrađujemo sva trojica istovremeno. Sklopili smo pakt da ćemo ma gdje bio bilo koji od nas, ako naiđemo na takvu curu, obavezno stupiti u kontakt i ostvariti ono što nas je toliko uzbuđivalo.
Godine su prolazile, i dalje smo ostali najbolji prijatelji, za sebe znam da sam nekoliko puta pitao svoje tadašnje djevojke (ako mi se učinilo da su dovoljno seksualno “osviještene”) da li bi voljele uz mene “ugostiti” još dvojicu. Niti jedna nije pristala, što zbog toga što je takve stvari nisu uzbuđivale, što zbog toga što nisu imale hrabrosti. Niti Marjan, niti Tomo nisu imali više sreće.
No, prilika je ipak zakucala na naša vrata…Tomo je već neko vrijeme hodao s Morenom, curom koju smo Marjan i ja površno poznavali iz kvarta. Bila je malo mlađa od nas, zgodna brineta zelenih očiju, dobrih sisa i guze. Provodio je puno vremena s njom, tako da smo ga znali zezati da je odbacio staru kompu zbog komada.
Tada me jedno jutro nazvao, htio je vidjeti Marjana i mene zbog jedne važne stvari.
Našli smo se u našem omiljenom kafiću. Marjan i ja smo došli prvi, lagano pijuckali pive kada je Tomo napokon stigao.
Sjeo je i počeo se zagonetno smješkati, pitali smo ga da prestane sa glupostima i kaže što je to tako hitno…nagnuo se da ga možemo bolje čuti i započeo: “Ljudi, ljudi , potraga je završila, cilj je ostvaren, napokon………” Marjan i ja smo se blijedo pogledali, nemajući blage veze o čemu to on trabunja.
“Još vam nije jasno šupci, našao sam komada koji će se poševiti sa svom trojicom”. I dalje smo ga gledali u nevjerici..Marjan je promucao: “A koga to?” Tomo se nasmijao i rekao: “Pa Morenu naravno.”
Sad je red bio na meni da počnem trtljati: “S Morenom? Zajebavaš, kako si je uspio nagovoriti?”
“Kompa, nisam je ja niti mislio pitati, slučajno smo došli do toga..” nastavio je Tomo…” Jučer se ševimo kod mene i poslije oboje pušimo u krevetu , ona počne; nešto kao da li mi može nešto reći, ali samo ako se neću ljutiti i sve u tom stilu, ja joj kažem; reci ljubavi, neću se ljutiti, obećavam. Nastavlja o tome kako joj je super sa mnom, kako se nikada nije bolje ševila i kako joj ja potpuno odgovaram i kako preda mnom ne želi imati nikakvih tajni…onda naglo stane , okrene se prema meni i kaže: “Znaš o čemu sam oduvijek sanjala i što mi je bila najveća fantazija? Da se poševim sa više pravih muškaraca odjednom..”
“Kompa, skoro sam se ogušio od dima u plućima, počeo sam kašljati i smijati se istovremeno, vidim ona se uvrijeđeno povukla i počela me ispitivati što je tako smiješno i da nije očekivala da ću se ponašati kao zadnji idiot..ja joj odgovorim: “Ljubavi, ti znaš moje najbolje prijatelje Marjana i Tea? Znaš koja je naša najveća klinačka fantazija koju nikada nismo ostvarili; upravo to da zajedno poševimo nekog komada…..”
Tu je malo zastao da nas još više drži u neizvjesnosti. Nisam više mogao izdržati: “I što je rekla, ne foliraj se sada”
Namjerno je polako popio gutljaj pive i nastavio: “Ok, ok, što smo nestrpljivi, uglavnom da skratim priču, bila je iskreno iznenađena, pitao sam je iskreno što misli o tome i da dobro razmisli da li bi bila sa svom trojicom. Malo je zastala i rekla: “Ok, može.” Još jednom sam pitao da li je sigurna. Odgovorila je da joj je još draže to što vas zna, tako da će joj ići lakše.
Dakle prijatelji što kažete?”
Marjan i ja smo počeli istovremeno pričati, upadajući jednom drugom u riječ. “Super, svaka čast….može, može, kada, reci kompa?”
Tomo nas je i dalje podbadao: “Drago mi je vidjeti takav entuzijazam, dakle u petak navečer kod mene, Morena je spremna i nadam se da me nećete osramotiti. ”Ustao je sa stola i pri odlasku nam još dobacio: “Dakle, dogovoreno u osam kod mene i platite mi ovu pivu, to je najmanje što mi dugujete…”
Ostavio je Marjana i mene da u grobnoj tišini popijemo pivo do kraja. Kada smo malo došli sebi nasmijali smo se jedan drugome. Marjan je rekao: “To je to kompa, trenutak koji smo čekali.”
Još smo malo pričali o tome kako će sve to izgledati, već smo se tada napalili. Pozdravili smo se, otišli svatko na svoju stranu jedva čekajući petak.
Sporo i pužući, ali napokon je stigao taj dan. Obrijao sam se, stavio možda i malo previše kolonjske vode na sebe, uputio sam se prema Tominom stanu. Marjan i ja smo se još prije dogovorili da ćemo doći zajedno.
Našli smo se ispred ulaza, pozvonili i nestrpljivo čekali. Napokon se na vratima ukazao Tomo široko se smiješeći:
“Mislio sam da ste odustali, he, he, uđite”
Ušli smo u dnevni boravak i sjeli na kauč, Tomo nam je donio pive i tako smi pili i šutjeli, napetost je bila prisutna u svakome od nas i to se vidjelo na kilometar, probali smo pričati loše šale, ali jednostavno nije išlo.
Onda je napokon ušla Morena. Suprotno od nas trojice, na njoj se nije osjetilo ništa od nestrpljivosti koja je nas mučila.
“Kako ste dečki”…vedro je počela, izgledale je fenomenalno, obučena za “akciju”; kratka suknja koja je otkrivala duge i mišićave noge, čizmice do pola listova te uska, bijela košulja ispod koje su se ponosno nadimale sise bez grudnjaka.
Ne znam za druge,ali meni se kurac odmah dignuo…siguran sam da ni ostalima nije bilo drugačije.
Napokon je Tomo progovorio sa sigurnošću u glasu: “Ok, ljubavi,pokaži nam što znaš..”
Bez ikakvog uvoda, Morena se počela skidati, nije to bio nikakav erotski striptiz izveden uz muziku, to je bilo jednostavno i brzo rješavanje odjeće, što je još više uzbuđivalo. Počela je sa košuljom, brzo se otkopčala i njene velike sise su se ponosno njihale ispred nas,očito je uvidjela koliko smo Marjan i ja impresionirani jer nam se nasmiješila…
Brzo je i suknja otišla, očito je bila spremna jer nije nosila gaćice, čizmice su isto tako izletjele…..tako je Morena izazivački stajala ispred nas, gola i čekala….dok sam gledao njeno svlačenje, nisam ni primijetio da je Marjan izvukao kurac iz hlača i drkao, nisam niti ja više mogao izdržati, pa sam napravio isto.

Tomo se počeo skidati, bolje rečeno trgati odjeću sa sebe…nismo niti Marjan i ja htjeli zaostajati. Spontano smo mu prepustili vodstvo. Očito je bilo da su se Morena i Tomo već prije dogovorali kako bi trebalo sve to izgledati, jer dok smo joj prilazili, ona je već klečala i čekala. Okružili smo je i ona ja počela s pušenjem, najprije se igrala s Tominim kurcem, pa s mojim, a onda je i Marjanov kurac završio u njenim ustima. Prizor je bio baš onakav kakav sam oduvijek zamišljao..komad kleči dok mi guramo svoje kurčine u njena usta. Kad je Morena stavila moj, mislio sam da ću odmah svršiti, stručno ga je počela obrađivati, lizati glavić, gutati ga do polovice,brzo unutra-van, uglavnom savršeno. Ono što me je najviše uzbuđivalo je to što me je cijelo vrijeme gledala u oči.
Morena se sve više otkačinjala, počela je jače disati i mi smo se poslije prvobitnog šoka počeli opuštati..počele su pljuštati riječi: “Ajde dublje, liži mi jaja, taaaako, sad malo njemu.” Vrhunac je bio kada smo na Tomin nagovor probali sva trojica istovremeno ugurati koplja u Morenina usta, junački je to podnijela, ali ipak smo je skoro ugušili.
Promijenili smo položaj i pocelo je redanje. Morena je klekla na sve četiri, uzdigla guzu i Tomo joj je prvi uvalio kurac, odmah ju je počeo brzo tesati, Marjan i ja smo se našli ispred njenog lica, naizmjence gurali batine u njena usta, lupali s njima po njenim obrazima i govorili joj kako hoćemo da nam puši. Ja sam poželio da mi dobro obliže sada već otvrdnula jaja i učinila je to. Promijenili smo se, sada je Marjan došao na Tomin položaj, a on mi se pridružio.
Sada se sve izmiješalo, sjetili smo se novog položaja, sva trojica smo legli leđima na pod, a Morena je svakoga od nas jahala, bilo je jako uzbuđujuće gledati je kako se spušta po batinama mojih prijatelja. Klizila je po Marjanovom kurcu,on je objema rukama čvrsto držao njezine guzove i dizao je gore-dolje, pri tome ju je lagano lupkao čas po jednoj, čas po drugoj polutci njene guze. Očito joj to nije smetalo jer se naglo ukočila, počela sve jače uzdisati i svršila u krešendu jakih trzaja. Marjan se nasmijao: “Jebote, skoro si mi otkinula kurac.” Morena ga nije čula,samo je govorila: “Dečki, što mi to radite,već sam sada mrtva umorna.” Oglasio se Tomo. “Ljubavi, nismo ni počeli,zar ne dečki.? Ne znam kako je sa vama, ali meni će jaja eksplodirati, moram svršiti.” Kao da mi je čitao misli, jos dok je Morena bila na meni, već sam bio skoro gotov, ali uspio sam se suzdržati.
“Morena, hajde ljubavi, oslobodi nas muka, klekni ispred nas, daj da svi zajedno svršimo po tebi, znam koliko to voliš, zar ne?” Morena je napravila kako joj je Tomo rekao, počela nam je masirati pulsirajuće batine i rekla. “Ok, ali ima jednu želju, morate svi svršiti istovremeno,može?” Ja sam odgovorio: “Sve za tebe, samo počni, molim te.”
Više se nije ništa čulo,osim našeg disanja, mljackanja i coktaja dok je Morena vadila čas jedan,čas drugi kurac iz svojih usta i jezikom palucala po njima. “Ja ću sada”, promrmljao je Marjan..”Čekaj, svi zajedno moramo”..rekao je Tomo.
Malo smo se odmaknuli, sami počeli drkati, zastajkujući kada je netko bio blizu kraja i onda je krenulo, mislim da nikada nisam
išpricao toliko sperme, krenuo sam prvi, a drugi su slijedili, mlaz za mlazom pogađao je Morenino lice, usta, kosu, cijelo je vrijeme imala otvorena usta, tako je dobar dio naše “isporuke” završio tamo. Polako smo prestajali, tresući zadnje kapi. Morena je grgljala spermu i progutala je, zatim je zadovoljno prstima kupila sve ono što je završilo na njenom licu i cijedilo se po sisama. Oblizivala je prste, dok praktički sve nije nestalo. Popadali smo po foteljama i kauču. “Tomo, donesi nešto za popiti, komad je iscijedio svu tekućinu iz mene.”, zavapio je Marjan. “Evo idem”..Tomo se zaputio prema kuhinji i vratio se s novim pivama.
“Sva sam izlijepljena, idem se malo oprati”,rekla je Morena. Dok sam je gledao kako na vrhovima prstiju kreće prema kupaonici, lagano njišući kukovima i vidio kako joj se sise gibaju, znao sam da još nismo završili za večeras.
Umorni i znojni žedno smo ispijali pivu, gledali jedni u druge i cerekali se.
Morena se vratila, još sva mokra od tuširanja, obavijena bijelim frotirskim ručnikom. Došla je do Tome, sjela mu u krilo i uzela mu pivo. “Bilo je odlično, nadam se dečki da još nije kraj, još sam željna, a vi?” Dok je to govorila, lagano je počela drkati Tomin mekani kurac, lijepo se moglo vidjeti kako mu se malo po malo, vraća u formu.
Morena se digla iz njegovog krila, zbacila ručnik sa sebe i počela gutati njegovu batinu. Dok je to radila, razmaknula je malo noge i počela uvijati guzom. Marjan i ja sjedili smo točno nasuprot i uživali u predstavi. Lagano sam povukao kožicom gore-dolje i bio sam spreman za novu rundu. Prišao sam joj zguza, lagano je lupkajući kurcem po uvijajućoj stražnjici i rekao: “Sada ću ti ga malo uvaliti u guzu, može?” Promrmljala je : “Može”, ne vadeći Tomino koplje iz usta.
Najprije sam je morao malo pripremiti. Lagano sam prstom počeo ulaziti u njenu guzu, malo se ukočila pri prvom dodiru, ali kada sam ritmički počeo ulaziti i izlaziti, osjetio sam da se opustila.
“Ok, spremna? Ulazim..”Marjan je uhvatio njezine guzne polutke i počeo ih širiti, polako sam ulazio,osjećajući veliko zadovoljstvo koje mi je pružala njezina uska rupica.
“Aaaa, polako molim te…”,čula se Morena. Tako sam i napravio, prvo sam ušao samo glavićem i onda počeo sve dublje kliziti. “Da li ti je dobro?”, upitao sam. “Odlično, samo nemoj jače”, odgovorila je. “Ok, sada ćemo ovako”, počeo sam, izvadio kurac iz guze i sjeo na kauč. Morena mi je prišla okrenuta leđima, povukao sam je u svoje krilo i ponovno joj ga stavio u rupicu. Uhvatio sam je za bedra, raširio joj noge koliko god sam mogao i počeo sve brže ulaziti.
Marjan je odmah prišao, ušao brzo u njenu razjapljenu pičku i počeo sumanuto kresati. Tomo nas je sve opkoračio i stavio joj ga u usta. Dama je napokon dobila što je htjela, sve rupe su joj bile popunjene.
Morena se počela glasati poput ranjene zvijeri. Ispuštala je duboke grlene zvukove i tresla se kao pod naponom. Znali smo da opet svršava, ali nismo prestajali. Marjan i ja smo nakon nekog vremena uhvatili pravi ritam ulaska i nije nam bila namjera stati. Morena je izvukla Tomin kurac iz usta i rekla : “Ne mogu više ovako, promijenimo položaj, uopće ne osjećam noge.” Izvukli smo kurčine iz nje i malo se odmorili. Kako smo svi već jednom svršili, znali smo da drugo svršavanje neće tako brzo doći. Brzim ritmom smo mijenjali položaje. Skoro svakih nekoliko minuta, mijenjali smo se za ulazak u Morenine otvore. Čas sam bio u pički, čas sam joj ga stavljao u usta, a čas ga vadio iz njene guze. Smislili smo igru: Morena je bila na podu, uzdignute guze, stavila je jedan od jastuka pod sebe, tako da lakše može izdržati pritisak. Jebali smo je u guzu, dok ju je jedan obrađivao, druga dvojica su glasno brojala do deset, a onda je slijedila izmjena. Zaista smo ostvarivali sve svoje maštarije.
“Ne mogu više dečki, svršila sam već ne znam koliko puta, za kraj imam još jednu želju…želim da mi za redom svršite u pičku, ali ne smije biti velike stanke između svršavanja, to najviše volim od svega, osjetiti spermu u svojoj mačkici.”,
rekla je Morena, prišla fotelji, klekla na nju i naprčila svoju predivnu guzu, ponovno nam pruživši užitak pogleda na nju.
Prvi je krenuo Tomo, udobno je smjestio koplje u sada već potpuno nabubrenoj Moreninoj pički i počeo.
Dotle smo Marjan i ja brzo drkali, ne želeći razočarati damu i njene želje. Tomo je pumpao nekih pet minuta, zatim je zatvorio oči i počeo govoriti. “Evo ga… ide, saaada..”, još se par puta divljački nabio i umirio. Teško dišući, izašao je iz Morene, namignuo Marjanu, naklonio se i rukama mu pokazao put. Marjanu nije trebalo puno vremena, samo je par puta uklizio u šljapkajuću šumicu, čvrsto ju je uhvatio za bokove i svojim zadnjim trzajem skoro izbacio Morenu iz fotelje: “Uff, ne da je bilo dobro, nego….”
Napokon je došao red na mene, bilo je malo čudno ševiti ženu u koju su svršili tvoji prijatelji, ali brzo sam se priviknuo na Moreninu punu pičku. Počeo sam je jako pumpati, odmah osjetio da su mi se jaja stvrdnula i da svršavam skoro pa bolno.
Par puta sam se brzo stresao i izvukao sada već skoro omlitavljeni kurac van.
Morena je podvukla jednu ruku do pičkice i počela ju rastvarati prstima, naša izmiješana sperma počela je kapati po fotelji, bio je to zaista uvrnut prizor. Prvo je istekao jedan mlaz, a onda je kapalo sve rjeđe i rjeđe dok se Morena nije oglasila. “Evo to je sve, nema više….”.
Pridigla se, prilično živahno za ženu na kojoj su se izredala tri muškarca, prišla nam, svakome protresla par puta kurčeve, kao neka vrstu oproštajnog pozdrava i rekla: “Komadi, mrtva sam umorna idem se još otuširati i ravno u krpe, pozdrav, nemojte se ljutiti ako vas ne ispratim, Tomo nemoj dugo…”
Lagano nam je još jednom mahnula dok je izlazila iz sobe. Marjan i ja smo se u totalnoj tišini na brzinu obukli. Samo je lagani smiješak koji se očitovao na svakom od nas odavao što mislimo i kako se osjećamo.
Tomo nas je otpratio do vrata. “Onda kompa, nadam se da je partija preferansa bila zanimljiva”, nacerio se, gurnuo nas van i zatvorio vrata.
Marjan i ja smo se na brzinu pozdravili i krenuli svatko svojim putem.
Drugo jutro kada sam se probudio, mislio sam da sam sve to samo sanjao, ali onda sam se sjetio svih slika od prethodne večeri, skočio iz kreveta, pljesnuo rukama, glasno se nasmijao sam sebi i krenuo u novi dan.


- 16:33 - Komentari (9) - Isprintaj - #